top of page

SOPIMUSEHDOT

Hyvinvointikeskus Ryhdin kuntosaliasiakkaan sopimusehdot:

  1. Kuntosalin käyttöoikeus on voimassa sopimuskauden ajan ja kalenterikuukausittain tai asiakkaan valitsemalla laskutusvälillä, (poislukien kuukausikortti ja 10 x kortti, joiden voimassaolo on määräaikainen). Irtisanomisehdot löytyvät kohdasta 9. Eräpäivä on kuukauden 5. pv. Saat laskun sähköisenä (ilmainen) tai kirjeenä (maksullinen). Halutessasi voit muuttaa laskutusväliä ilmoittamalla siitä henkilökunnalle. Maksun viivästyessä Hyvinvointikeskus Ryhdillä on oikeus periä viivästyskorko ja muistutusmaksu. Jos asiakas laiminlyö maksut huomautuksesta huolimatta, voidaan sopimus ja kuntosalin käyttöoikeus purkaa välittömästi.

 

  1. Asiakkaanamme voit käyttää kuntosalia avainkortilla joka päivä valitsemasi sopimuksen puitteissa.

 

  1. Suosittelemme käytettäväksi ilmaisen laitteiden käyttöopastuksen. Tämän lisäksi tarjoamme myös henkilökohtaista valmennusta. Valmennuksen hinnat on kerrottu hinnastossa. Ulkopuolisten ohjaajien tuominen kuntosalille on kielletty.

 

  1. Kulku kuntosalille tapahtuu omalla avainkortilla. Avainkortista peritään hinnaston mukainen maksu. Avainkortin hävitessä on Hyvinvointikeskus Ryhdillä oikeus laskuttaa uudesta avainkortista 10 €. Avainkortti on ehdottomasti henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toiselle. Asiakas voi tuoda kaverin kerran harjoittelemaan mukanaan ilmaiseksi. Tutustumiskäynnistä on ilmoitettava etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse ja siitä on täytettävä salille tullessa vierailijahakemus. Jos tutustumiskäynnistä ei ole ilmoitettu etukäteen, laskutetaan kaksinkertainen kertamaksu seuraavassa laskussa. Muita henkilöitä ei tule päästää sisään kuntosalille, vaan jokainen asiakas kulkee omalla avaimellaan. Mahdollisissa avaimen väärinkäytöksissä Hyvinvointikeskus Ryhdillä on oikeus purkaa sopimus ja kuntosalin käyttöoikeus.

 

  1. Salille tullessa ulkokengät jätetään tuulikaapin viereen. Salilla tulee käyttää sisäkenkiä tai sukkia. Omat tavarat voi jättää harjoittelun ajaksi pukuhuoneisiin ja arvotavarat lukollisiin lokeroihin. Hyvinvointikeskus Ryhti ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kuntosalilla noudatetaan hyviä käytöstapoja. Laitteet tulee vapauttaa muille asiakkaille sarjojen välissä. Painojen kovaäänistä kolistelua tulee välttää ja painot ja tarvikkeet on siirrettävä takaisin paikoilleen. Myös muut mahdolliset omat jäljet (esim. hikitahrat) tulee siivota salilta löytyvillä puhdistusaineilla.

 

  1. Asiakkaan on oltava varma kuntosaliharjoittelun sopivuudesta itselleen ja tarvittaessa varmistettava asia lääkäriltä. Harjoittelu salilla tapahtuu omalla vastuulla. Pidempiaikaisen sairastumisen (väh. 1 kk) aiheuttama poissaolo voidaan hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Hyvitystapauksessa sairastumisesta on ilmoitettava viipymättä henkilökunnalle.

 

  1. Salilla on nollatoleranssi päihteisiin ja kaikkien päihteiden käyttö salilla on ehdottomasti kielletty.

 

  1. Muista lukea ilmoitustaululla olevat viestit ja ilmoita osoitteenmuutoksesta. Mikäli saliharjoittelussasi on ongelmia, ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaan.

 

Mikäli jostain syystä haluat lopettaa harjoittelun salillamme, tulee sopimus irtisanoa kirjallisesti joko sähköpostilla tai asiakaspalvelussa. Sopimus päätetään irtisanomispäivästä laskettuna seuraavan kuukauden loppuun. Erikoistapauksissa (kuten sairastuminen, raskaus, muutto, asevelvollisuus) voidaan etukäteen maksetut kuntosalimaksut hyvittää. Jäsenyyden tauolle laittaminen on mahdollista yhden kerran kalenterivuoden sisällä, minimissään 1 kuukauden ja maksimissaan 2 kk ajaksi. Ilmoitus jäsenyyden tauolle laittamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla tai asiakaspalveluun vähintään kalenterikuukautta ennen aiottua tauolle laittoa.

bottom of page