top of page

Hyvinvointikeskus Ryhti

Tänne on heleppo tulla ja tiällä on heleppo olla. Sinun oma kotisalisi.

Kuntosalimme on toiminut Kuopiossa jo vuodesta 1994. Hyvinvointikeskus Ryhti Oy on kuopiolainen perheyritys. Sijaitsemme Rypysuolla, Puijon ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä. 

Kuntosalimme on kaiken kansan perinteinen, mutta nykyaikainen kuntoilupaikka. Lämminhenkinen lähisali ja moni sanookin sitä aidoksi kotisaliksi. Haluamme tarjota mahdollisuuden liikuntaan erilaisille ihmisille ja erilaisiin tarpeisiin. Kuntosalillamme sinulla on käytössä monipuoliset ja laadukkaat välineet:

  • Davidin kuntosalilaitteet: keskivartalo- ja jalkalaitteet, taljat, prässit

  • aerobiset laitteet: juoksumatto, 2 crosstraineria, 2 kuntopyörää, spinningpyörä, 2 soutulaitetta

  • kyykky- ja painonnostotelineet: muunneltavat

  • vapaat painot: käsipainot 1-40 kg ja levypainot

  • toiminnalliseen- ja kehonpainoharjoitteluun soveltuvat välineet: Movement Stick, kepit, kahvakuulat,      voimistelurenkaat, TRX-hihnat, kunto- ja jumppapallot, bosut, köydet, fitnessbagit, Vicore-penkit, puolapuut ym.

  • kuntouttavat laitteet ja välineet: kuminauhat ym.

  • nyrkkeilysäkki ja -hanskat, tatami

 

Kuntosalillamme on kiireetön tunnelma. Meillä saat treenata rauhassa ilman suurempaa tungosta, koska otamme vain rajatun määrän asiakkaita. Asiakkaitamme ovat nuoret, työikäiset ja eläkeläiset, aloittelijasta kokenempaan kuntoilijaan ja kilpaurheilijoihin. Myös lapset ovat tervetulleita salillemme vanhempien seurassa ja valvonnassa.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaisen avainkortin, jolla pääset kätevästi treenaamaan juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Aloittaessasi saat myös halutessasi ilmaisen perusteellisen laiteopastuksen, jotta harjoittelusi on turvallista ja tehokasta heti alkumetreiltä alkaen. Rajaton 24/7 kortti on voimassa kaikkia vuorokauden aikoina ja päiväkortit toimii 05-15 välilä. Lasten ja nuorten rajaton kortti on voimassa 05-23.

Yhteystiedot

Kuntokeskusvastaava Petri Toivanen

Puhelin +358 45 7833 5454

Email: petri@hyvinvointikeskusryhti.fi

ASIAKASPALVELU AVOINNA

Tiistai klo 19.00-20.00

Keskiviikko 15.30-16.30

Torstai 12.00-13.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan!

image00013.jpeg

Ryhdin tarina

Lämminhenkinen Ryhdin lähisali täyttää 2024 jo mahtavat 30 vuotta. Sali on yksi vanhimmista yksityisistä jos ei jopa vanhin, Kuopiossa koko ajan toiminnassa olevista saleista. Ryhdin historia alkaa vuodelta 1994 kun Matti Koskinen perusti salin Tori Gym nimellä keskustaan. 1995 sali siirtyi Puijonlaaksoon Luistelijantielle jossa se toimi aina vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Sali vaihtoi ensimmäisen kerran omistajaa 2010 marraskuussa. Palveluihin tuli silloin mukaan hieronta ja jäsenkorjauspalvelut Hanna ja Joona Liinamaan toimesta. Samoihin aikoihin myös Tori Gym nimi muuttui Hyvinvointikeskus Ryhti Oy nimelle. Sali toimi  2020 joulukuuhun saakka Luistelijantiellä ja Rypysuontien uusittuihin tiloihin muutettiin 2021 tammikuussa. Kuntokeskusvastaavana toiminut Petri Toivanen löysi Ryhdille uudet tilat Rypysuon kauppakeskuksesta kesällä 2020 kun paikallinen lähiöravintola lopetti toimintana. Siitä alkoi uuden salin suunnittelu ja syksyllä aloitettiin tilojen remontointi joka kesti 3,5 kk. Petri oli suunnittelemassa ja remontoimassa uutta salia alusta alkaen. Keväällä 2022 tapahtuneen omistajavaihdoksen Joonan ja Hannan hoitolapalvelut jatkoivat omana ja erillisenä liiketoimintana. Yhteistyö heidän kanssa jatkuu ja suosittelemme lämpimästi heidän Hyvinvointikeskus Taika yrityksensä palveluja kun tarvitsette hierontoja ja hoitoja.

 

Uusi omistajapariskunta Joida ja Petri tulevat kehittämään edelleen tätä mahtavaa Ryhdin lämminhenkistä lähisalia uudelle tasolle ja lupaavat asiakkailleen tuttua joustavaa, ihmisläheistä palvelua, valmennusta ja ohjausta sekä ehdottomasti

siistejä harjoitustiloja, joissa kaikki viihtyy. Siisteys on meille tärkeää ja tiedämme että niin se on asiakkaillemme myös.

Jos mietit vielä salia missä aloittaisi tai jatkaisi treenejä niin ota ryhtiliike ja suuntaa meidän lämminhenkiselle lähisalille :)

Petri & Joiada

Yhteistyökumppanit

onemove_tekstilogo_sininen.png
Taikalogo_valmis_väriversio (1).png
InBodyLogoTaustaton.png
bottom of page