top of page
image00012_edited.jpg

RYHDIN 
henkilökunta

Tutustu Ryhdin henkilökuntaan alla olevien henkilöesittelyjen kautta. 

image00001_edited.jpg

Petri Toivanen

Kuntokeskusvastaava, asiakaspalvelu, valmentaja

 

3-tason kamppailuvalmentaja

Movement Coach

Movement Stick Coach

Petri on toiminut liikunnan parissa koko pienen ikänsä ja kuntosalialalla vuodesta 2014. Myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ensi askeleet hän otti heti kauppaopistosta valmistuttuaan ja perustaessaan Kuopioon ensimmäisen kamppailulajien erikoisliikkeen koska  jo silloin halusi yhdistää työn ja harrastuksen. 

Monipuolisen liikuntataustan omaavana hän  aloitti 14 vuotiaana lajin, joka vei miehen mukanaan kun hän lähti karaten peruskurssille 1984. Loppu onkin historiaa ja lisää hänen tyhjän käden tiestä voi lukea täältä.

Petri perusti 2019 Kuopioon uuden kamppailu- ja kehonpainoharjoitteluun keskittyvän urheiluseura One Move ry:n, jossa lajeina on Sportskarate (WKF) sekä Movement & Mobility. Seura on Suomen Karateliiton jäsenseura. Lisää tietoa seurasta ja Ryhdin yhteistyökumppanista voi lukea täältä.

Petri vastaa salin asiakaspalvelusta, myynnistä ja markkinoinnista sekä asiakkaiden  valmentamisesta.

Yhteystiedot:

petri@hyvinvointikeskusryhti.fi

045 7833 5454

Contact

Joiada Doniego

Ryhti Siivouspalvelut

  • puhtaasti laatua

Joida on aurinkoinen ja hymyilevä Filippiineillä syntynyt tehopakkaus, jolla on monipuolinen kokemus kansainvälisistä liiketoiminnoista ja asiakaspalveluista. Hän on työskennellyt 9-vuoden ajan myös Tansaniassa ja vastannut mm. yrittäjänä menestyvän ravintolan toiminnoista.

Päätyökseen Joi on IKEAN palveluksessa mutta hän on oman toimen ohella lähtenyt kehittämään siivouspalveluja yrityksille ja yksityisille. Filippiinit on maailmalla tunnettuja kovasta työmoraalista ja halusta tehdä töitä.

 

Joidan työn jäljestä on myös syntynyt  Ryhdin siivouspalvelujen slogan - puhtaasti laatua.

Petri ja Joida vievät yhdessä pariskuntana Ryhdin kaikkia toimintoja eteenpäin. 

Joida harrastaa Ryhdin kuntosalilla treenaamista, Movement & Mobilitya, Sportskaratea sekä on ilmiömäinen laulaja. Hänen suurin intohimo on musiikki ja erityisesti laulaminen. Joida ja Petri treenaavat myös yhdessä acroyogaa, jonka harjoittelun he aloittivat vuosia sitten Filippiineillä.

Yhteystiedot:

joiada@hyvinvointikeskusryhti.fi

045 7877 4669

image00002.jpeg
bottom of page