Hyvinvointikeskus RYHTI

Valikko

Valmennus

Haluatko parempaan kuntoon? Kaipaatko lisää virtaa ja parempaa terveyttä? Haluatko oppia käyttämään kehoasi uudella tavalla? Vai kaipaatko neuvoja, kuinka voit harjoitella tehokkaasti ja turvallisesti joko kuntosalilla tai kotona?

Kuntosalillamme saat halutessasi yksilö- sekä pienryhmävalmennusta. Valmennus sopii niin aloittelijoille kuin aktiiviliikkujillekin, oli tavoitteena kunnon kohottaminen, terveyden edistäminen, lihasmassan kasvattaminen tai vaikka omaa lajia tukeva harjoittelu. Korostamme ohjauksissa puhtaita suoritustekniikoita sekä yksilöllisyyttä: yhdessä löydämme juuri sinulle oikeat tavat liikkua. Ohjaus voi tapahtua kuntosalilla tai muussa asiakkaan haluamassa paikassa. 

Valmennuksessa käymme läpi esimerkiksi oikeaoppiset suoritustekniikat, askelluksen, nivelten asennot, keskivartalon hallinnan ja lapatuen. Halutessasi teemme sinulle myös harjoitusohjelman. Ohjelma voi olla esimerkiksi kuntosaliohjelma, kotiharjoitusohjelma tai liikkuvuusohjelma. Ohjelma sisältää toiveidesi, tavoitteidesi ja rajoitteidesi pohjalta laaditun kuvallisen ja kirjallisen harjoitusohjelman. 

Valmennukseen tuloon emme edellytä kuntosalimme asiakkuutta.

Ryhdin valmentajina toimivat Joona Liinamaa ja Petri Toivanen. 

 

Ravintovalmennus

Tarvitsetko apua terveellisen ruokavalion koostamiseen? Vai tiedätkö mitä pitäisi syödä, mutta syöt joko liikaa tai liian vähän? Haluatko parantaa hyvinvointiasi ja jaksaa paremmin?

Ravintovalmennuksessa autamme sinua löytämään sinulle sopivan ruokavalion. Huomioimme tarvittaessa myös erityisruokavaliot (kasvis, maidoton, gluteeniton ym.). Saat ruokavalion lisäksi paljon ohjeita terveelliseen ravitsemukseen. Terveellisen ja ravitsevan ruokailun ei tarvitse olla monimutkaista ja tavoitteenamme onkin, että opeistamme on sinulle iloa pitkälle tulevaisuuteen.

Ravintovalmennus voidaan tehdä joko sähköpostin välityksellä tai se voi sisältää tapaamisen. Valmennus sisältää ruokapäiväkirjan analysoinnin ja yksilöllisen ravinto-ohjelman ruokavalio-ohjeineen.

 

Kysy lisää valmennuksista tästä tai varaa aika tästä tai soita 0400 517766!