Hyvinvointikeskus RYHTI

Valikko

Kuntosali

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin 2.1.2020, osoitteeseen Rypysuontie 68.

Varaa aika maksuttomalle tutustumiskäynnille tästä tai tule käymään asiakaspalvelun aukioloaikoina. Ensimmäinen treenikerta on ilmainen. Tervetuloa kokeilemaan!

KESÄTARJOUS! 3 kk kuntosali 99 euroa. Voimassa 31.7.2022 asti, koskee uusia asiakkaita.

Kuntosalimme on toiminut Kuopiossa jo vuodesta 1994. Hyvinvointikeskus Ryhti on kuopiolainen perheyritys. Sijaitsemme Rypysuolla Puijon ulkoilumaastojen välittömässä läheisyydessä. 

Kuntosalimme on kaiken kansan perinteinen, mutta nykyaikainen kuntoilupaikka. Haluamme tarjota mahdollisuuden liikuntaan erilaisille ihmisille ja erilaisiin tarpeisiin. Kuntosalillamme sinulla on käytössä monipuoliset ja laadukkaat välineet:

 

Kuntosalillamme on kiireetön tunnelma. Meillä saat treenata rauhassa ilman suurempaa tungosta, koska otamme vain rajatun määrän asiakkaita. Asiakkaitamme ovat nuoret, työikäiset ja eläkeläiset, aloittelijasta kokenempaan kuntoilijaan. Myös lapset ovat tervetulleita salillemme vanhempien seurassa ja valvonnassa.

Asiakkaanamme saat henkilökohtaisen avaimen, jolla pääset kätevästi treenaamaan juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Aloittaessasi saat myös perusteellisen laiteopastuksen, jotta harjoittelusi on turvallista ja tehokasta heti alkumetreiltä alkaen.

 

Kehonpainoharjoittelu

Teemme tiivistä yhteistyötä OneMove ry:n kanssa. OneMove tarjoaa mobility, movement ja bodyweight -tunteja Suurmäen väestönsuojalla ja Puijolla. Ryhdin asiakkaat saavat 10 % alennuksen harjoitusmaksuista. Harjoitusajat ja lisätietoja löytyy täältä.

 

Laajennamme palvelujamme jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua entistäkin monipuolisemmin.

Kuvia kuntosalista